Reacties & Suggesties

Wij vinden jullie mening erg belangrijk. Heb je een suggestie voor onze server, of wil je gewoon je mening geven met een reactie? dat kan hier onder:

Reactie plaatsen

Reacties

Juul Derks
5 maanden geleden

als jullie de film 300 hebben gezien waren hun echt in de minderheid misschien is het leuk als je na een paar weken dat twou het weer doet bijvoorbeeld (stammen of goden of wat dan ook) met een kingdom tegen de rest op een groot veldslag waar natuurlijk de minderheid in het voordeel is dit lijkt me best wel gaaf om dit een keer te doen en waarscheinlijk trekt dit veel spelers naar twou als dit rond gaat!

MentalMandarijn
5 maanden geleden

de guns zijn absolute shit (sorry) ik blijf erbij dat 1.8 beter is en dat moet ook gewoon zo blijven maar als het 1.12 blijft haal dan het hitgeluid van de zwaarden weg is echt heel irritant. verder niet met bandage gewoon gappels terug

milan
5 maanden geleden

ik vond het vet

Xyrion
5 maanden geleden

Maak er een map met eilanden van is miss vet.Voor Rolplay als de colonisatie.Dat je met boot landen moet zoeken .

VonkyKong
5 maanden geleden

Hey Xyrion,

bedankt voor je suggestie. Ik ben druk bezig met het maken van de wereld, en ben bezig met meerdere eilanden als wereld delen, dit heeft meerdere redenen, maar jou suggestie is een goed idee, waar wij ook al over na aan het denken waren.
Een fijne dag,
VonkyKong
Head Design TWOU