Cavalry

Hier kom je alles te weten over de Cavalry op de server.

 

Op TheWarOfUs hebben wij het best wel heel druk gehad met de Cavalry.
Cavalry is een ander woord voor paard, dus op deze pagina vind je allerlei informatie over de paarden.

Als je begint met je avontuur op de TheWarOfUs wereld dan heb je gelijk al toegang tot een paard, je zou alleen naar de stal moeten lopen. Dan zou je op een hooibaal moeten klikken. En dan komt je paard tevoorschijn! 
Iedereen heeft toegang tot een paard, dus wees niet bang dat je paard gestolen wordt bij de stal.

Maar er zijn nog meer dingen toegevoegd aan het gehele Cavalry concept dan alleen de stal.
Als je /menu intypt in de Minecraft chat, dan krijg je een redelijk groot menu te zien. Vervolgens klik je rechtsonder op het zadel wat de  naam Cavalry met zich mee brengt. Als daarop klikt kom je op een kleinere menu terecht met allerlei paard gerelateerde items die je kan krijgen. Zoals paarden upgrades, skins en particles. (Screenshot van de Cavalry menu rechts van de tekst) 

 

En ook iets wat erbij is toegevoegd is een Skill level. Een skill level wordt bepaald met hoe ver je met je paard hebt gelopen. Want om de 10.000 blokken krijg je één Skill level.  (Screenshotv van het overzicht: Resultaten en met je muis over Buy Cavalry points gaan die 2 screenshots onder elkaar)


Cavalry skins

Cavalry skins kan je halen met of Rubies of Cavalry points (Hieronder muis over skin1 screenshot)

 

Cavalry particles

Cavalry particles kun je alleen krijgen als je cavalry points gaat gebruiken (Hieronder muis over een particle screenshot)

 

 

 

 

Cavalry upgrades

Cavalry upgrades kun je ook alleen krijgen als je cavalry points gaat gebruiken, maar hier is het toch anders dan bij de rest.
Want bij de upgrades heb je 3 mogelijkheden, Speed, Jump en Health. Stel je voor je wilt je paard 2 levels in snelheid upgraden, dan is het wel noodzakelijk om eerst de vorige levels te hebben. En hier is het ook zo dat als je je paard naar level 2 snelheid wilt en je hebt level 1 al, dan zal je 2 cavalry points moeten gebruiken om level 2 te kunnen bemachtigen. Ook als je level 4 wilt, moet je 4 cavalry points gebruiken. Niet te vergeten is dat je per upgrade van je paard ook 1 skill level moet inleveren. 
Dit geldt niet alleen bij snelheid, het geldt ook met Jump en Health precies zo als hierboven wordt uitgelegd.
Het maximale aantal levels wat je kan hebben op je paard is 10, maar je kan bij Jump, Speed en Health allemaal naar 9. 
Dus alles bij elkaar op is het 27 slots, dus wees slim hoe je je upgrades gaat gebruiken!

(Hieronder muis over een Upgrade speed level 2 screenshot)