Game-Modes:

TheWarOfUs beschikt op dit moment over 4 Game-Modes, deze game-modes vinden plaats op 2 vaste dagen: dinsdag & donderdag. Beter bekend als de EVENT-DAGEN!
De game-modes die wij gemaakt hebben zijn: Seize, Tower-Conquest, Nexus & Rush.
Game-Modes zijn games die je speelt op de TWOU server, hiervoor gebruik jij jou eigen spullen, eigen wapens, harnassen etc.
Je gaat met jou Kingdom (En eventueel bondgenoten) strijden tegen andere Kingdoms om verschillende Redenen/Doelen. Elke game-mode heeft zijn eigen Reden/Doel die je met jou Kingdom moet voltooien om te kunnen winnen!

Hier onder vind je de verschillende Game-Modes die wij op DIT moment op TWOU hebben!
Dit lijstje zal gedurende het Seizoen uitgebreid worden met nieuwe Game-Modes!
Hier onder staat Informatie wat de Game-Mode is, hoe het werkt. En op welke unieke locatie zich het afspeelt! Want naast de unieke game die jij gaat spelen,speel je ook op een telkens weer andere unieke locatie!
(afhankelijk van de Game-Mode, elke individuele Game-Mode speelt zich af op een VASTE locatie!)

Seize:

Wat is Seize?
Seize is een Game-Mode op de server! Tijdens deze Game-Mode ga jij met jou Kingdom strijden tegen andere Kingdoms! Je moet proberen als eerst jou punten (die je kan zien in het scoreboard) op 0 te krijgen! Dit kan je doen door Flags te veroveren, hierdoor daalt het aantal punten van jou! Meerdere Flags veroveren versnelt dit proces maar is heel erg moeilijk!

Je moet met jou Kingdom constant op de hoede zijn of andere Kingdoms niet jou Flag proberen te veroveren. 
Of je moet met jou Kingdom nog proberen zelf een Flag te veroveren om überhaupt nog te kunnen winnen!

Het Kingdom dat als eerst de 0 punten heeft wint het spel en krijgt hier een GOEDE reward voor! Informatie over Rewards kan je binnenkort vinden op de site van TWOU!

Locatie:
- Dragons Graveyard 

Nexus:

Wat is Nexus?

Nexus is een Game-Mode waarin jij met jou Kingdom moet proberen zo snel mogelijk 400 Punten te behalen, dit doe je door het slopen van een Nexus. De Game-Mode vindt plaats in het Oude Drakul Kasteel, dit is een groot kasteel met veel gangen, kamers en verdiepingen.

Verdeelt over dit kasteel zijn in totaal 9 plekken waar een Nexus staat, 1 Nexus is goed voor 100 punten wanneer je deze helemaal sloopt. Wanneer een Nexus kapot is moet er een x aantal minuten gewacht worden voordat de Nexus opnieuw gesloopt kan worden!

Wanneer jou Kingdom als eerst de 400 punten behaald Win jou Kingdom het Event! En hiervoor zullen ze beloont worden met een GOEDE reward!

Locatie:
- Abandoned Castle of the Drakul-Tribe

Rush:

Wat is Rush?
-
-

Tower-Conquest:

Wat is Tower-Conquest?

-
-